AKKUluncht


Wat is AKKUluncht?
AKKUraatd is over het algemeen op een professionele manier bezig met de inhoudelijke zaken die spelen op de universiteit. Om ook op een informele manier hier invulling aan te geven, organiseren we iedere periode een medezeggenschapslunch. Vorige jaren organiseerden wij het Medezeggenschapscafé om op een laagdrempelige manier met mensen in discussie te gaan. Dit jaar willen we graag met een broodje om de tafel zitten om wederom over onderwerpen te spreken die wij via de medezeggenschap kunnen aanpassen en belangrijker zaken die jijzelf kan aanpassen!

20160000-akkuluncht

Bij AKKUluncht word jij geïnformeerd over de wijze waarop je problemen op de universiteit kan tackelen. De zaken waar je als student tegenaan loopt varieert heel erg; hangt er geen klok in de collegezaal waar je tentamen doet en mag je geen horloge dragen ivm fraude gevoeligheid? Ben je het niet eens met de uitspraak van de examencommissie? Of ben jij van mening dat de openingstijden van de bibliotheek niet aan de vraag voldoen? Al deze problemen worden op verschillende niveau’s en bij verschillende organen behandeld. Wil jij weten wat jij kan bijdragen aan de universiteit en wil jij weten wat AKKUraatd voor jou kan betekenen? Kom dan vooral eens langs bij AKKUlucht!

Voor deze lunches maken wij facebookevents aan waar we de data, tijd, locaties en thema’s op bekend maken. Join de facebookevenementen en/of volg AKKuraatd op facebook om op de hoogte te blijven! Tijdens het café discussiëren we over stellingen die aansluiten bij een actueel thema. Dit zal gebeuren onder het genot van gratis chips en bier.

 

Data en locatie:

17 November 12:30-13:30
Montessorilaan 10, Grotius 1.139
Lees het verslag de lunch hier!