Dinja de Vries

fotodinja

Mijn naam is Dinja de Vries en net begonnen aan mijn master Religie en Beleid aan de faculteit FTR. Mijn bachelors antropologie en islamstudies heb ik ook in Nijmegen gehaald. Ik vind Nijmegen een van de leukste, zo niet de leukste stad van Nederland en de universiteit en het studentenleven is daar een belangrijk onderdeel van.

Dankzij mijn bestuursjaar bij de culturele koepel CHECK is mijn interesse in medezeggenschap op de universiteit gewekt. Dit jaar heb ik de eer mij de fractievoorzitter te noemen van AKKUraatd. Behalve dat het een ontzettende gezellige club mensen is bij AKKU(raatd), is medezeggenschap ook ontzettend belangrijk. De universiteit scoort over het algemeen goede cijfers, maar het kan altijd beter! Daarom is het jammer dat medezeggenschap weinig leeft op de universiteit. Daar willen we graag wat aan doen door bijvoorbeeld campusrondes en medezeggenschapscafés.

Overigens staan we op elk moment open voor een leuk gesprek, over serieuze of iets minder serieuze zaken.  Mailen kan ook naar info@akkuraatd.nl. Hopelijk tot spreeks!