#1 Huguette Poolen

huguette

Mag ik mij voorstellen: de nieuwe lijsttrekker van AKKUraatd!  Ik ben Huguette Poolen, 21 jaar en derdejaars rechtenstudent. Voor sommigen zal dit het eerste teken van leven zijn van mij, de ietwat actievere AKKU’ers hebben mij de afgelopen maanden al een beetje leren kennen op alv’s, tijdens het borrelen, of gewoon in de wandelgangen. Ik ben geboren en getogen in Eijsden, een klein plaatsje in het zonnige zuiden van ons land. Mijn grootste hobby is muziek maken, maar je kunt me ook heel blij maken met een terrasje in de zon of een diner onder het genot van een goed glas wijn. Wij zijn altijd op zoek naar input van studenten over hoe zij hun studie ervaren. Mocht jij tegen iets aanlopen, schroom niet en stuur ons gewoon een berichtje. Tot snel!

Ik vind het belangrijk dat gemotiveerde studenten alles naast hun studie kunnen doen wat ze willen.