#1 Zino Duckers

Ik ben Zino Duckers, 25 jaar en dit jaar Lijsttrekker van AKKUraatd. Ik studeer geschiedenis en woon in Nijmegen. Misschien komt mijn naam je bekend voor, in het jaar 2021-2022 zat ik ook al in de USR. Dat beviel mij wel vandaar dat ik dit jaar mezelf weer verkiesbaar stel voor een zetel.
Het is een belangrijk jaar waar er veel gaat veranderen in de structuur van de universiteit, zo moet er gestemd worden over het wel of niet volgens van de Wet Hoger Onderwijs en Wetenschap. De Radboud Universiteit volgt deze wet niet waardoor er veel uitzonderingen zijn die ten nadelen zijn voor studeten. Verder wil ik me inzetten voor een leefbare campus, die aantrekkelijk is voor alle studenten. Het moet een ontmoetingsplaats en relaxplek zijn. De campus heeft de kracht om ervoor te zorgen dat studenten uit hun kamer worden getrokken en het gevoel van een community echt gaat leven.
Ben je het hiermee eens? Stem dan tussen 30 mei en 1 juni op AKKUraatd!