#11 Bas van der Zandt

[For the English version, click here.]

Hoi allemaal, mijn naam is Bas van der Zandt, 25 jaar oud en tweede jaars computing science master student met een specialisatie in cyber security.

Afgelopen jaar heb ik mij actief ingezet voor de medezeggenschap bij de FSR FNWI. Hier heb ik de universiteit écht leren kennen en zag hoe bepaalde besluiten genomen werden, welke dingen goed en minder goed gingen en hoe de verschillende rollen binnen de medezeggenschap elkaar kunnen versterken. Daarom sluit ik mij dit jaar bij AKKUraatd aan.

Waar ik mij dit jaar vooral voor wil inzetten is goed en toegankelijk onderwijs. Komend jaar gaan er een aantal grote veranderingen plaatsvinden. Zo worden een aantal opleidingen Engelstalig en is er een groeiende studentenpopulatie. Het is belangrijk dat de juiste middelen tijdig worden ingezet om dit op een zo goed mogelijk manier te laten verlopen, zodat iedereen zich op onze universiteit thuis kan voelen. Verder is het belangrijk dat de universiteit zich open stelt voor iedere student, en niet alleen de excellente studenten. Iedere student zou moeten kunnen profiteren van goed en toegankelijk onderwijs.