#11 Sanne Liefers

Hoi! Mijn naam is Sanne Liefers en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de studie Politicologie. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om naast mijn studie ook andere dingen te ondernemen. Zo ben ik vorig jaar bestuurslid sponsoring van Stichting RAGweek Nijmegen geweest en zet ik mij dit jaar in voor de belangen van de managementstudent als voorzitter van de Facultaire Studentenraad. In mijn vrije tijd sport ik graag, drink ik speciaalbiertjes met mijn vrienden en ben ik normaal gesproken regelmatig te vinden op een feestje of festival. De kennis die ik heb opgedaan bij de Facultaire Studentenraad wil ik nu graag universiteitsbreed inzetten bij AKKUraatd! In het bijzonder wil ik mij inzetten voor meer ruimte voor stages in het curriculum en de privacy van de student bij online tentamineren. Verder vind ik een duurzame en groene campus belangrijk en zou ik graag een universiteit zonder onnodig plastic zien. Ik heb veel zin om mij samen met de rest van de lijst van AKKUraatd in te zetten voor een betere universiteit!


Hi! My name is Sanne Liefers, I am 22 years old and I am a third-year Political Science student. I have always liked to do things besides my studies. Last year, I was in the board of Stichting RAGweek Nijmegen as the head of sponsorship. Currently, I am the chair of the Faculty Student Council at the Nijmegen School of Management. I spend my free time exercising, drinking speciality beers with my friends and going to parties and festivals. I would like to put my knowledge from the Faculty Student Council to use by committing myself to the interests of students university broad at AKKUraatd. In particular, I would like to argue for more room for internships during your studies and want to protect students’ privacy regarding online examinations. Furthermore, I am committed to a sustainable and green campus and would like to reduce the use of unnecessary plastic at the university. I am very excited to work together with AKKUraatd to improve our university!