#12 Mo Quirijnen

Hoi allemaal, ik ben Mo. Ik ben 22 jaar en studeer op het moment geschiedenis en vanaf volgend jaar ook filosofie. Beiden geschiedenis en filosofie zijn ook twee van mijn grootste hobby’s, maar daarnaast besteed ik graag tijd aan literatuur, het spelen van Dungeons and Dragons, en ik doe ook met veel liefde een bestuursjaar bij mijn studievereniging. Een belangrijk verkiezingspunt voor mij bij AKKUraatd is dat elke faculteit een
studentenlounge krijgt. De universiteit is een plek om met je medestudenten te bonden en
chillen, maar daar moeten studenten wel adequate en voldoende sociale ruimte voor krijgen.


Hi everyone, I'm Mo. I am 22 years old and currently studying history, and from next year on,
philosophy as well. Both history and philosophy are also two of my biggest hobbies, but next
to that, I like to spend time on literature, playing Dungeons and Dragons, and I'm currently
doing a board year at my study association.
An important election point for me at AKKUraatd is that every faculty has a student lounge.
The university is a place to bond and chill with your fellow students, but students must be
given adequate and sufficient social space for this.