#15 Simone Landman

Hallo allemaal, mijn naam is Simone, en ik sta op nummer 15 op de lijst van AKKUraatd. Ik ben 23 en studeer Theologie en Religiewetenschappen. Vorig jaar zat ik al in de FSR van FFTR; dit jaar ben ik voorzitter van de FSR en lid van twee OLC’s. Verder woon ik in het prachtige Beek, debatteer ik al jaren, zing ik vaak, en drink ik graag een biertje op een terras. Ik sta op de lijst van AKKUraatd omdat ik het belangrijk vind dat de positie van de medezeggenschap verder wordt versterkt, dat er meer aandacht komt voor het welzijn van studenten en medewerkers, en dat de Radboud Universiteit nog diverser en inclusiever wordt.​


Hi everyone, my name is Simone and I’m number 15 on the list of AKKUraatd. I’m 23 years old and I’m studying Theology and Religious Studies. Last year, I was already a member of the Faculty Student Council of the Faculty of Philosophy, Theology and Religious Studies; this year I am the chair of the Faculty Student Council, and member of the Programme Committee (OLC) of both Theology and Religious Studies. Next to that am I living in beautiful town of Beek, have I been debating for many years already, do I sing often, and do I very much enjoy drinking beer on a terrace. I am on the list of AKKUraatd because I think it is important that student participation gets a stronger position, that there is paid more attention to the well-being of students and employees, and that the Radboud University becomes more diverse and inclusive.