#2 Daan Willems

Hoi! Ik ben Daan Willems, 21 jaar oud en ik ben derdejaars student Griekse en Latijnse taal en
cultuur. In mijn vrije tijd maak ik veel muziek, squash ik geregeld, ga ik naar kringloopwinkels en drink ik graag een lekker biertje. Ik mag mezelf aan jullie voorstellen als de trotse nummer 2 op de lijst van AKKUraatd.

Wat de medezeggenschap voor mij zo leuk maakt is dat ik merk dat er echt naar studenten geluisterd wordt, ook al kost dat soms wat moeite. Dit heb ik gemerkt in de opleidingscommissie, maar voornamelijk als secretaris van de Facultaire Studentenraad Letteren. Volgend jaar wil ik graag de overstap maken naar de Universitaire Studentenraad, om álle studenten op de Radboud Universiteit te vertegenwoordigen.

Een belangrijk punt voor mij is interdisciplinair onderwijs, omdat ik denk dat we door samenwerking altijd een groter resultaat neer kunnen zetten dan alleen, en zie ik graag dat er mogelijkheden komen voor studenten om een invulling te geven aan hun brede interesse. Daarnaast vind ik welzijn van studenten erg belangrijk en wil ik me daarom onder andere inzetten voor een compleet mentorschap
dat verder gaat dan je eerste jaar.

Wil jij bijdragen aan een verbetering van de universiteit? Stem dan 2-4 juni op AKKUraatd (en op mij!)!


Hi! My name is Daan Willems, 21 years old, and I am currently a third-year student Greek and Latin
language and culture. I like to spend my spare time making lots of music, squashing once in a while,
going to second hand stores and drinking a nice beer. I am proud to introduce myself as the second
candidate on the electoral list of AKKUraatd!

What makes student representation so important to me is the fact that students are actually heard,
despite it taking some effort sometimes. I have experienced this in the Programme Committee, but
predominantly as a secretary in the Faculty Student Council of Arts. Next year, I would like to take
these experiences to a higher level in the University Student Council, to represent all Radboud
University students.

Interdisciplinary education is an important issue to me, because I think we can accomplish greater
results by working together instead of individually, and I would like to create opportunities for
students to explore their broader interests. On top of that, I highly value the well-being of students
and therefore an elaborate tutor programme is an important item on my agenda as well.

Do you want to contribute to improve the university? Vote AKKUraatd (and for me!) from June 2-4!