#2 Noah Vetter

Ik ben Noah, 22 jaar en zit in mijn vierde jaar bachelor politicologie. Ik ben actief bij de voetbalvereniging FC Kunde en tafeltennisvereniging Akris waar ik naast wat beweging ook de gezelligheid probeer op te zoeken.
Sinds dit jaar zit ik namens AKKUraatd in de Universitaire Studentenraad en aangezien het me zo bevalt heb ik meer kandidaat gesteld voor volgend jaar! Met trots sta ik op plek #2 op de lijst van AKKUraatd! Ik hoop om samen met AKKUraatd me in te kunnen zetten voor het welzijn van studenten. Studenten hebben het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad en als nooit tevoren is het belangrijk om studenten te ondersteunen die het nodig hebben. Bij AKKUraatd heb ik mijn plek gevonden om samen met hen voor onze medestudenten te vechten en hun belangen te behartigen.