#3 Marina Bool

Hoi! Ik ben Marina Bool, 22 jaar, eerstejaars master student Medical Biology en enthousiast! Ik ben actief lid bij verschillende commissies van de studievereniging BeeVee en heb daar ook een bestuursjaar gedaan als functionaris onderwijs en studiematerialen. Daarnaast zit ik nu met plezier voor mijn tweede jaar in de opleidingscommissie van Biologie en hockey ik ook nog bij N.S.H.C. Apeliotes.

De Radboud Universiteit is al goed op weg maar de campus van de RU kan wat mij betreft echt nog een heel stuk groener en duurzamer, bijvoorbeeld door overal op de campus betere en duidelijkere afvalscheiding te realiseren. Ook vind ik het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de campus, waar onder andere meer faciliteiten en langere openingstijden voor kunnen zorgen. Daarnaast zorgt bijvoorbeeld ook een (pre)master introductie ervoor dat iedereen met een goed gevoel en alvast wat aansluiting aan de studie kan beginnen!

Voor deze punten, maar natuurlijk nog voor veel meer, zou ik me graag inzetten volgend jaar. En spreek me gerust aan als je meer wil weten of nog vragen hebt!

Ik heb heel veel zin in komende tijd en hoop dat ik op je stem kan rekenen!


Hi! My name is Marina Bool, I am 22 years old, first year master student Medical Biology and enthusiastic! I am an active member in different committees of the study association BeeVee, where I have also sat on the board as commissioner of education and study materials. Next to that, this year I have been elected for the Programme Committee Biosciences for the second time and I play hockey at N.S.H.C. Apeliotes.

Radboud University is well on track; however, in my opinion the RU campus can still be much more green and sustainable, for example by realizing a better and clearer waste separation everywhere on the campus. I also think it is very important that everybody feels safe and at home on the campus, hopefully more facilities and extended opening times could provide this. Next to that, a (pre)master introduction will make sure everybody will start their study with good sense and that people already have made some connections!

For this, but of course much more, I would like to stand up for next year. Do not hesitate to contact me if you want to know more or if you have some questions!

I am really looking forward to the coming weeks and hopefully I can count on your vote!