#3 Sanne Wallerbos

Ik ben Sanne, 19 jaar en begin volgend jaar aan het derde jaar van mijn studie Geschiedenis! Ik kom oorspronkelijk uit een klein plaatsje in de Achterhoek, Groenlo, maar woon nu al bijna anderhalf jaar in Nijmegen. Binnen de studievereniging van geschiedenis, GSV Excalibur, ben ik lid van verschillende commissies en samen met andere hele leuke mensen in de Introductiecommissie ben ik druk bezig met het organiseren van de komende introweek voor de eerstejaars studenten! Verder tennis ik graag in mijn vrije tijd en heb ik sinds kort een nieuwe liefde ontwikkeld voor craft beers en dakterrassen (vooral die combinatie).

Ik heb besloten me dit jaar kandidaat te stellen voor USC met AKKUraatd, omdat studentenparticipatie ontzettend belangrijk is en omdat ik vind dat in deze onzekere tijden, waarin studenten veel druk ervaren op verschillende gebieden, ze toch genoeg kansen en mogelijkheden moeten krijgen om zich te ontwikkelen op een manier waar ze zich goed bij voelen. Belangrijk hierbij zijn bepaalde basisbehoeften, zoals (betaalbare) huisvesting voor iedereen die dat nodig heeft, het aanbieden van gratis menstruatieproducten en nog veel meer waarin de universiteit veel meer verantwoordelijkheid kan en moet nemen!

Ben je het ermee eens dat er veel te verbeteren valt aan de universiteit? Bekijk dan ons verkiezingsprogramma en breng van 30 mei tot 1 juni je stem uit op AKKUraatd!