#6 Jesse te Wierik

Ik ben Jesse, ik ben 22 jaar en ben nu vierde jaars biologie student. Mijn interesses liggen in de medische biologie, ik hoop ooit dat ik mensen kan begeleiden (als consultant of als leraar). Je kan me vinden bij de trainingen voor de survivalrun, of je kan me horen gitaarspelen bij vele kampvuurtjes.
Voor mij staat een gezond studenteleven centraal. Ik zet me in voor de mogelijkheid om interdisciplinair te studeren, aangezien dit op veel plekken in de maatschappij van belang is. Ook zet ik me in voor meer faciliteiten op de campus; meer chillplekken in de buitenlucht, recreatie gelegenheden om te onspannen en sport stellages om aan jezelf te werken. Dit alles met een oog op duurzaamheid natuurlijk. Vind jij je in deze punten? Je kunt op me stemmen tussen 30 mei en 1 juni!