#6 Joost Middelkamp

Mijn naam is Joost Middelkamp en ik ben momenteel vierdejaars rechtenstudent. Sinds het begin van mijn studententijd ben ik actief in het studentenleven gedoken en heb ik allerlei dingen aangegrepen. Zo heb ik deelgenomen aan honoursprogramma’s, was ik actief in de facultaire medezeggenschap en momenteel ben ik secretaris van de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen.

In alle jaren dat ik op de universiteit rondloop, heb ik gezien wat de Radboud Universiteit mooi maakt, maar ik heb ook haar zwaktepunten leren kennen. Student zijn is meer dan alleen studeren, daarom vind ik het belangrijk dat studenten ook naast hun studie worden ondersteund en dat de campus goede faciliteiten heeft. Onder andere hierom stel ik mij dit jaar kandidaat voor de universitaire studentenraad, zodat jouw stem zo goed mogelijk gehoord wordt!


My name is Joost Middelkamp, and I am fourth year law student. Since I started studying, I have been very active in the student community. I’ve participated in honours programs, student representation and currently I’m secretary of the board of the Juridische Faculteitsvereniging.

In all those years I have seen what makes the Radboud University such a beautiful place, but I’ve also seen her weaknesses. Being a student is more than just going to college, which I deem it important that the campus has good facilities. This is one of the reasons why this year I am a candidate for the student council, so your voice will be heard next elections!