De week van … Kitty

De Week van … 

08. Foto Kitty Rang (KLEIN)

Kitty Rang

Na een week hard campagnevoeren kwam op vrijdagmiddag 28 mei het hoge woord eruit: AKKUraatd had wederom drie zetels bemachtigd in de Universitaire Studentenraad. Hoewel drie zetels een mooie score is, kon ik daarmee niet mijn (achtste) positie op de lijst verzegelen. Maar was na deze uitslag mijn rol bij AKKUraatd uitgespeeld? Ik had heel erg van het proces genoten: het schrijven van een verkiezingsplan, op campagneweekend stickers op bekertjes plakken en zelfs het in de stromende regen ophangen van de posterborden langs de Heyendaalseweg. Daarnaast was de groep heel gezellig, dus kon ik maar met moeite afscheid nemen. Ik hoefde daarom niet lang na te denken toen Isa Corbeek me vroeg fractielid te worden voor AKKUraatd.

Als fractielid ben ik achter de schermen bezig met het ondersteunen van onze USR-leden, help ik bij campusrondes en neem ik zitting in de campagnecommissie. Het tweede semester ga ik echter naar het buitenland, waardoor ik niet eens aanwezig ben tijdens de verkiezingsweek. Maar laat dat de pret vooral niet drukken: de nieuwe lijst zal volgend jaar waarschijnlijk net zo genieten van het uitdelen van flyers en kopjes koffie als ik.

Wil je een keer met me komen praten? Kom dan vooral langs bij een van de campusrondes. Tijdens de campusronde gaan we naar een faculteit om input te verzamelen over de universiteit. Kijk hier om te zien wanneer we op jouw faculteit staan.