#7 Mees van den Nieuwenhof

Hallo! Ik ben Mees van den Nieuwenhof, ik ben 21 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent aan
de Radboud Universiteit. Dit collegejaar studeer ik echter niet en investeer ik al mijn energie in het
besturen van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Wanneer ik wat tijd vrij heb besteed ik
deze het liefst samen met vrienden en huisgenoten, verder speel ik sinds kort graag gitaar en op z’n tijd vind ik het erg leuk om uitgebreid te koken. Als Praeses van de MFVN ben ik gedurende het jaar steeds meer in contact gekomen met medezeggenschap. Eerst natuurlijk op mijn faculteit en vervolgens bij AKKUraatd. Door de verschillen die er zijn tussen de medische faculteit en de rest van de universiteit lijkt het mij erg waardevol om de studenten van de Medische Faculteit te representeren binnen AKKUraatd. Ik wil mij met name inzetten voor een goede communicatie over onderwijs, zowel als een goede bereikbaarheid van alle middelen die je nodig hebt om je studie zo goed mogelijk te volbrengen. 
Ik heb erg veel zin om mij samen met AKKUraatd in te zetten voor alle mooie doelen die wij dit jaar
gaan nastreven en ben dan ook erg blij dat ik dit jaar op #7 van de lijst sta! 


Hello! My name is Mees van den Nieuwenhof, I am 21 years old and I am a third-year Medicine
student at Radboud University. However, this year I am focusing all my energy on running the study
association for medical students, the MFVN. I like to spend my time off seeing friends and
housemates, playing guitar or cooking something culinary. As President of the MFVN I have become
more and more involved in student representation over the past year. At first only within the
Medical faculty and later with AKKUraatd. Because of the differences between the Medical faculty
and the University I think it would be very valuable to better represent Medical students within
AKKUraatd. I would like to commit myself to better communication about classes and a greater
accessibility to all resources that help make studying more fun. 
I am looking forward to committing myself to all of the amazing things we are going to do with
AKKUraatd and I am very happy to be #7 this year!