#7 Stijn Lintsen

Mijn naam is Stijn Lintsen, de leeftijd 20 jaar en het enthousiasme om van de Radboud Universiteit een fijnere plek te maken in overvloede aanwezig! Als penningmeester van de studentenvakbond heb ik geprobeerd aan dat doel bij te dragen en nu hoop ik het voort te zetten middels mijn plek op de lijst van AKKUraatd. Naast deze bestuursfunctie worden mijn dagen verder gevuld met colleges van mijn bachelor politicologie, het schrijven van hoogwaardige journalistieke artikelen bij het Algemeen Nijmeegs Studentenblad, verliezen van voetbalwedstrijden en punk luisteren. USR-inhoudelijk hoop ik dat wij ervoor kunnen zorgen dat de universiteit transparanter wordt in hun samenwerkingen met o.a. het bedrijfsleven. In het kader van onafhankelijkheid en duurzaamheid is het namelijk van groot belang om te weten waar het geld van de Radboud vandaan komt en waar het heen vloeit: Follow the Money mensen 😉 Als je net als ik ook een socialere en transparante universiteit zou willen, dan ervaar je echt je geluksdag: je kan op me stemmen tijdens de USR-verkiezingen! Lijst: AKKUraatd, plaats: 7, naam: Stijn Lintsen, dank: groot.