#8 Anne Brand

Mijn naam is Anne Brand, 22 lentes jong en derdejaars psychologie student. Ik bekleed momenteel de functie van Commissaris Onderwijs in het bestuur van Studievereniging Psychologie in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie, speel ik piano en zing, en sleep ik mezelf regelmatig naar de sportschool. Ik sta bekend om mijn kritische blik, toewijding en honger naar discussie. Hoewel ik een nieuwe speler ben in studentenpolitiek, ben ik afgelopen jaar nauw verbonden geweest met universiteit en de belangen van studenten. Ik houd mij momenteel bezig met internationalisering en kwaliteit van onderwijs betreffende de psychologie bachelor en dit zijn ook onderwerpen waar ik mij universiteitsbreed voor inzet. Ik heb gekozen om campagne te voeren namens AKKUraatd omdat deze gedreven, toegewijde groep mensen mij enthousiast maakte om de discussie aan te gaan en samen de universiteit te verbeteren.


My name is Anne Brand, I am 22 years young and third year psychology student at the Radboud University. I currently hold the position of Academic Relations Officer in the board of Study association Psychology in Nijmegen. I spend my free time with family and friends, play piano and sing and drag myself to the gym once in a while. I am known for my critical view, dedication and my eagerness for discussion. Although I am a new player in student politics, I have been closely connected with the University and the interests of students in the past year. My current concerns regarding Psychology are quality of education and internationalisation and I am also committed to these subjects university-wide. I choose to participate in the campaign week on behalf of AKKUraatd because these ambitious, committed people made me enthusiastic to dive into the discussion and together improve the university.