#8 Hanna Eisen

Ik ben Hanna Eisen en zit in het derde jaar van mijn studie Philosophy, Politics, and Society (PPS). Daarnaast zit ik in het bestuur van de Studentenvakbond AKKU en in de FSR van de faculteit FTR. In mijn werk als vertegenwoordiger van studenten heb ik me tot nu toe gericht op het welzijn van alle studenten en de actieve inclusie van internationale studenten. Deze aandachtspunten hangen samen met verschillende aspecten, zoals eerlijke en betaalbare mogelijkheden voor iedereen om huisvesting te vinden en het bieden van voldoende mentale ondersteuning voor studenten die dat nodig hebben. Terwijl ik het grotere plaatje voor ogen heb, zal ik ook werken aan meer concrete projecten, zoals het aanpakken van menstruatiearmoede en het verduurzamen van de universiteit. Wil je ons steunen in ons werk, stem dan van 30 mei tot 1 juni op AKKUraatd!