ActiviteitenLijst 2017Verkiezingen

AKKUraatd behaalt vier zetels in de USR

Na een intensieve campagneweek is zojuist de uitslag van de verkiezingen voor de Universitaire Studentenraad bekend gemaakt. AKKUraatd is erg blij dat zij dit jaar met het behalen van vier zetels een zetel erbij zal krijgen in de raad. Aan alle kiezers: bedankt voor jullie steun!

v.l.n.r.: Lieve Heijsters, Fatbardha Selmani, Stijn van Uffelen, Tessa van Erp

AKKUraatd heeft dit jaar het aantal zetels weten te verhogen naar vier zetels. Lijsttrekker Fatbardha Selmani is erg gelukkig met de uislag: ‘Na maanden van hard werken voor een succesvolle campagne en goed verkiezingsprogramma, ben ik ontzettend blij dat AKKUraatd nog sterker vertegenwoordigd zal zijn in de raad. Het is fijn om te zien dat onze kiezers de inspanningen van de afgelopen jaren belonen in de vorm van een extra zetel. Graag wil ik asap  van harte feliciteren met deze uitslag, en De Vrije Student en Faculteitsbelangen bedanken voor hun inzet tijdens de campagne. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.’

v.l.n.r.: AKKUraatd toppers 2017

Dit jaar zullen Fatbarda Selmani (Rechten), Lieve Heijsters (Sociologie), Tessa van Erp (Communicatie- en informatiewetenschappen) en Stijn van Uffelen (Wiskunde, Natuurkunde en Filosofie) AKKUraatd vertegenwoordigen in de Universitaire Studentenraad. De andere kandidaten op de lijst van 2017 zullen ook hun steentje bijdragen om zich in te zetten voor de studenten van de Radboud Universiteit. Wil je weten wie dat allemaal zijn klik hier!