AKKUraatd de grootste partij!

De verkozen USR-leden, v.l.n.r.: Ties van der Stappen, Bart Zonneveld, Marina Bool en Fabian Engelsman

Vandaag is de uitslag van de verkiezingen voor de Universitaire Studentenraad van de Radboud Universiteit bekend gemaakt. Na een enerverende campagne is bekend geworden dat AKKUraatd aankomend collegejaar als grootste partij met 4 zetels in de USR plaatsneemt. Aan al onze kiezers: ontzettend bedankt voor het stemmen en het vertrouwen!

AKKUraatd heeft 3539 stemmen gehaald. Dat zijn er ruim 400 meer dan vorig jaar en dat maakt ons dit jaar de grootste partij. Bart Zonneveld, lijsttrekker van AKKUraatd, is ontzettend blij: “Deze uitslag is het resultaat van het enthousiasme en het harde werken van AKKUraatd, zowel tijdens deze verkiezingsweek als de maanden daarvoor. Met trots mogen we ons de grootste partij noemen. Natuurlijk willen we asap ook feliciteren met het behoud van vier zetels. Wij zullen ons beste beentje voor zetten voor de belangen van alle studenten.”

De USR-leden namens AKKUraatd van aankomend jaar zijn Bart Zonneveld (Natuur- en Sterrenkunde), Ties van der Stappen (Geschiedenis en Politicologie), Marina Bool (Biologie) en Fabian Engelsman (Business Administration). Deze vier verkozen kandidaten en de rest van het team van AKKUraatd gaan zich volop inzetten voor goed onderwijs, een studentenleven voor iedereen, een duurzame universiteit en sterke medezeggenschap op de universiteit.

Het team van AKKUraatd na de uitslag