De sollicitaties staan weer open voor de lijst van AKKUraatd!

[Click here for the English version]

AKKUraatd is elk jaar op zoek naar enthousiaste studenten die volgend jaar in de Universitaire Studentenraad (USR) of in de fractie namens AKKUraatd klaar willen staan voor alle studenten. Oorspronkelijk stond de sollicitatie hiervoor open tot halverwege februari, maar er zijn een aantal sollicitaties na de deadline binnen gekomen. Om er voor te zorgen dat alle studenten vertegenwoordigd kunnen worden én de sollicitatieprocedure eerlijk kan verlopen, hebben we besloten de sollicitaties opnieuw open te zetten. Dit is dus je kans om een bijdrage te leveren voor alle studenten aan onze universiteit!

Waarom kiezen voor AKKUraatd?
AKKUraatd gelooft dat een student alle vrijheid moet krijgen die hij of zij nodig heeft om zich te ontplooien. Deze overtuiging kun jij helpen uitdragen in zowel de fractie als in de USR. Bij AKKUraatd werk je met een schat aan ervaring en een betrokken groep mensen die de studentenfractie al vele jaren kenmerken: al sinds 2002 zet AKKUraatd zich in om de studenten van de Radboud Universiteit te vertegenwoordigen. In die rol heeft AKKUraatd de afgelopen jaren veel ingebracht en weten te bereiken. En jij kunt daar een vervolg aan geven!

AKKUraatd biedt…

  • Een platform om jouw idealen te verwezenlijken;
  • De mogelijkheid om meer te leren over o.a. het universitaire beleid, vergaderen en discussiëren op professioneel niveau en omgang met de media;
  • Een hechte fractie van bijna 20 studenten die samen met jou aan de slag willen;
  • Trainingen op het gebied van campagnevoeren en politiek;
  • Samenwerking met de Studentenvakbond AKKU en de Landelijke Studentenvakbond;
  • Een fractie met ervaring in de studentenpolitiek sinds 2002.

Solliciteren!
Ben je overtuigd en zie je het al helemaal zitten om je volgend jaar namens AKKUraatd in te zetten voor alle studenten van de Radboud Universiteit? Solliciteren kan door een mail te sturen naar socoakkuraatd@akku.nu. Vragen mogen hier natuurlijk ook altijd gesteld worden. Graag horen we of je interesse hebt om bij de verkiezingen als lijsttrekker mee te doen en daarmee kans te maken om volgend jaar in de USR te komen, of dat je wilt solliciteren als lijstduwer en bij wil dragen als fractielid. In je sollicitatiebrief voor zowel lijsttrekker als lijstduwer zien we graag een CV, een motivatiebrief, je telefoonnummer en of je op woensdag 18 maart beschikbaar zou zijn voor een sollicitatiegesprekje (het liefst met tijdsaanduiding). De deadline om te solliciteren ligt op dinsdag 17 maart om 23:59. Heb je interesse om lijsttrekker te worden en de USR in te gaan? Lees dan hier de uitgebreide vacature voor lijsttrekkers.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je graag de fractie ondersteunen zonder op de verkiezingslijst te staan tijdens de campagne, dan kun je altijd contact opnemen met een van de fractieleden, of stuur een berichtje op Facebook of een mail naar info@akku.nu. Dan kun je een keer een kop koffie drinken met een fractielid of zelfs aanschuiven bij een fractievergadering!