AKKUraatd is op zoek naar jou!

[Click here for the English version]

Het collegejaar is nog lang niet voorbij, maar de universitaire verkiezingen  komen alweer dichterbij. AKKUraatd is daarom op zoek naar enthousiaste studenten die volgend jaar in de Universitaire Studentenraad (USR) of in de fractie namens AKKUraatd klaar willen staan voor alle studenten!

Waarom kiezen voor AKKUraatd?
AKKUraatd gelooft dat een student alle vrijheid moet krijgen die hij of zij nodig heeft om zich te ontplooien. Deze overtuiging kun jij helpen uitdragen in zowel de fractie als in de USR. Bij AKKUraatd werk je met een schat aan ervaring en een betrokken groep mensen die de studentenfractie al vele jaren kenmerken: al sinds 2002 zet AKKUraatd zich in om de studenten van de Radboud Universiteit te vertegenwoordigen. In die rol heeft AKKUraatd de afgelopen jaren veel ingebracht en weten te bereiken. En jij kunt daar een vervolg aan geven!

AKKUraatd biedt…

  • Een platform om jouw idealen te verwezenlijken;
  • De mogelijkheid om meer te leren over o.a. het universitaire beleid, vergaderen en discussiëren op professioneel niveau en omgang met de media;
  • Een hechte fractie van bijna 20 studenten die samen met jou aan de slag willen;
  • Trainingen op het gebied van campagnevoeren en politiek;
  • Samenwerking met de Studentenvakbond AKKU en de Landelijke Studentenvakbond;
  • Een fractie met ervaring in de studentenpolitiek sinds 2002.

Informatiebijeenkomst
Begin je al enthousiast te raken? Kom dan op dinsdag 4 februari of woensdag 12 februari tussen 12:00 en 13:30 naar de informatiebijeenkomst van AKKUraatd. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij Studentenvakbond AKKU in de Ondergang, onder het Elinor Ostromgebouw in lokaal N-1.360. Hier krijg je verder toelichting van de huidige fractieleden over wat AKKUraatd de beste en leukste studentenfractie maakt en waarom een USR-jaar of fractiejaar in heel veel opzichten een verrijking is. Kun je niet op één van deze data? Niet getreurd. Stuur een berichtje via Facebook of op info@akkuraatd.nl. Dan zoeken voor jou een andere datum!

Solliciteren!
Ben je toch al overtuigd en zie je het al helemaal zitten om je volgend jaar namens AKKUraatd in te zetten voor alle studenten van de Radboud Universiteit? Solliciteren kan door een mail te sturen naar socoakkuraatd@akku.nu. Vragen mogen hier natuurlijk ook altijd gesteld worden. Graag horen we of je interesse hebt om bij de verkiezingen als lijsttrekker mee te doen en daarmee kans te maken om volgend jaar in de USR te komen, of dat je wilt solliciteren als lijstduwer en bij wil dragen als fractielid. In je sollicitatiebrief voor zowel lijsttrekker als lijstduwer zien we graag een CV, een motivatiebrief en telefoonnummer. De deadline om te solliciteren ligt op 19 februari. Heb je interesse om lijsttrekker te worden en de USR in te gaan? Lees dan hier de uitgebreide vacature voor lijsttrekkers.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je graag de fractie ondersteunen zonder op de verkiezingslijst te staan tijdens de campagne, dan kun je altijd contact opnemen met een van de fractieleden, of stuur een berichtje op Facebook of een mail naar info@akku.nu. Dan kun je een keer een kop koffie drinken met een fractielid of zelfs aanschuiven bij een fractievergadering!