#10 Aniek van Leur

Hoi!

Ik ben Aniek van Leur, 22 jaar oud en ik ben inmiddels alweer derdejaars student Pedagogische Wetenschappen aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Vorig jaar heb ik een bestuursjaar gedaan bij studievereniging Postelein en dit jaar zit ik in de opleidingscommissie. Verder woon ik al drie jaar in Nijmegen, werk ik bij de STIP-balie en ben ik actief binnen twee commissies bij Postelein wat samen zorgt voor een goede balans tussen serieus bezig zijn en gezelligheid. In de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat goed onderwijs enorm belangrijk is en mede vanwege de huidige situatie is naar mijn idee niets zo belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs goed is en dat ook blijft. Ik sluit mij daarom dit jaar graag aan bij AKKUraatd om dit punt én de overige punten uit ons verkiezingsprogramma te realiseren en onze universiteit nog mooier te maken! Ben je hier nou enthousiast door geworden? Vergeet dan niet te stemmen op AKKUraatd, en dan het liefst op nummer 10, tijdens de verkiezingen!


Hi!

I am Aniek van Leur, 22 years old and a third year student of Pedagogical Sciences at the Faculty of Social Sciences. Last year, I did a board year at study association Postelein and this year I am a member of the Programme Committee. I have been living in Nijmegen for three years, I work at the STIP-desk and I am active in two committees at Postelein, which altogether ensures a good balance between serious work and having a good time. Recently, I have come to realise that good education is extremely important and that partly because of the current situation, I think nothing is as important as to ensure that the quality of education is good and remains so. That is why I am happy to join AKKUraatd this year in order to realise both good education as well as the other points in our election programme to make our university even better! Has this made you enthusiastic? Then don’t forget to vote for AKKUraatd, and preferably number 10, during the elections!