Campusrondes

Campusronde op de Medische Faculteit

De tweede campusronde van AKKUraatd was weer een succes! Op woensdag 25 april waren we bij de Medische Faculteit om te kijken welke verbeteringen de Medische studenten voor ogen hebben voor de RU. We hebben 30 prachtige post-its met input kunnen vullen!

Post-its van de campusronde bij Medisch

Vooral de ICT bleek een struikelblok bij Medisch; en dan met name de Wi-Fi. Verreweg de meeste studenten gaven aan dat het Wi-Fi er vaak uit ligt en langzaam is. Ook de overschakeling naar Brightspace, verouderde computerpractica en het fraudegevoelige inchecksysteem werden aangehaald door aanwezigen. 

Ook het Meertensgebouw zelf wordt bekritiseerd; zij is te koud in de winter en te warm in de zomer. Sommige studenten vinden het gebouw verouderd, en zien graag meer stopcontacten in het gebouw. Hoewel het gebouw op sommige plekken binnenkort gerenoveerd wordt, kan de communicatie hierover veel beter. Het is voor studenten onduidelijk wanneer deze renovaties plaatsvinden en wanneer ze weer klaar zijn. 

Al met al is er nog veel te winnen op de Medische Faculteit. Ook hebben we de aanwezige studenten erg kunnen enthousiasmeren over de punten uit ons verkiezingsprogramma waar we al langer mee bezig zijn, en dan met name de korting op warme dranken wanneer je je eigen mok meeneemt! Ben je benieuwd wat we dit jaar voor ogen hebben? Houd ons dan in de gaten op Facebook, Instagram en op de website! 

AKKUraatders Anne-France en Niels klaar om input te gaan verzamelen