Campusronde op het Erasmusplein

Het is weer tijd voor de campusrondes! En omdat het woensdag 18 april 2018 lekker weer was, stond de AKKUraatd-paal op het zonnige Erasmusplein! Ook als de zon schijnt kan er input vergaard worden om de RU te verbeteren, en we hebben dan ook 62 prachtige post-its met feedback van jullie mogen ontvangen!

Campusronde op het Erasmusplein

En dat de zon scheen, was wel duidelijk door de vele post-its (8) die gingen over zonnige aangelegenheden zoals meer terras, bankjes in de zon, een buiten fietsenstalling en zelfs een docent die in de buitenlucht les wil geven! Ook willen veel studenten (7) meer groepswerkplekken op de campus. Internationals (6) geven aan dat ze wel wat zien in meer ‘mingling’ met de Nederlandse studenten.

Andere onderwerpen die vaak terugkwamen waren problemen met het rooster (5), een te drukke UB (5), de wens voor meer weblectures (5) en aandacht voor de werkdruk van zowel studenten als docenten. Ook willen vegan studenten (2) meer opties in de eetgelegenheden op de campus, en zijn er een aantal ideeën (3) geopperd op het gebied van ICT.  Deze onderwerpen, samen met de overige 16 punten van feedback, zullen onze USR-leden meenemen naar de Gezamenlijke Vergadering om zo de campus hopelijk wat meer te laten stralen voor iedereen!

AKKUraatder Lieve met input tijdens de campusronde