De Fractie stelt zich voor!

05. Foto Johan Wijma (KLEIN) Mijn naam is Johan Wijma en ik ben 22 jaar oud. Sinds 2,5 jaar ben ik vanuit het hoge noorden in Nijmegen neergestreken om de lange weg naar het worden van arts in te slaan. Die weg is nog iets langer geworden nu ik een jaar lang de functie van Quaestor op me heb mogen nemen bij de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik kijk ernaar uit om me actief in te zetten voor AKKUraatd en te zorgen voor een betere universiteit. Vooral het faciliteren van fulltime bestuurswerk door de universiteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb immers zelf ervaren hoe waardevol dat is!

 

 

Ik ben Iris Pieneman, 06. Foto Iris Pieneman (KLEIN)vierdejaars studente Bestuurskunde. In mijn afgelopen bestuursjaar heb ik veel meegekregen van de medezeggenschap op de universiteit en dat heeft mij nog meer de waarde van medezeggenschap laten inzien. Ik vind het dan ook belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het belang van de USR inzien en dat veel mensen zich voelen gerepresenteerd in de USR! Daarbij wil ik mij ook samen met AKKUraatd inzetten voor de actieve studenten omdat ik vind dat iedereen in zijn/haar studententijd alles eruit moet kunnen halen wat er in zit! Dit jaar zal ik mij samen met de rest van de fractie inzetten voor weer een mooi medezeggenschapsjaar. Als je meer wilt weten over mij of wat ik met AKKUraatd voor jou kan betekenen, spreek me dan gerust aan!