De week van … De PR-Commissie

Hey medeblogfan,

We zijn deze reeks blogs begonnen met de week van onze fractieleden, maar daar stopt het niet! De commissies van AKKUraatd zijn eveneens goed werk aan het verzetten en middels de commissie-blogs werpen we een nieuwe blik op onze medezeggenschapservaring. Dus bereid je voor op een nieuwe reeks van “de week van” de commissies.

Een goed begin is het halve werk en daarom trappen we deze de week van af met de PR-commissie, bestaand uit Dinja, Frank, Johan en Maarten,  en wekelijks zitten we bij elkaar om onze communicatie naar de buitenwereld te perfectioneren. Wij zijn degene die aanstalten maken om artikelen en berichten te schrijven, zoals je misschien nog kan herinneren van ons artikel over flexstuderen, en onze ontelbare facebook post.

Maar wat hebben we deze week gedaan?

Nu we het einde van 2016 naderen en we al onze punten nog graag nog met jullie willen delen was er voor ons nog veel te doen. Naast onze repeterende bericht over de GV’s (de gezamelijke vergadering) en de campusronde hadden we ook nog twee andere activiteiten voor de boeg. Eerst was de diversiteitslezing waar we zoveel mogelijk geïnteresseerde voor wilde trekken en daarnaast bond de AKKUraatd Serious Request actie plaats. Ons PR-werk heeft gelukkig veel mensen bereikt zodat beide evenementen niet als een verrassing aankwamen. Ook andere mediakanalen kwamen ook nog is een kijkje nemen, zoals de ANS, de Vox en Nieuws uit Nijmegen.

Al met al een goede week gedraaid en zit er maar één ding op, de volgende vergadering op de vrijdag. Want  ben je echt ooit klaar met pr?

 Vriendelijke groet,

 De PR-Commissie