De Week van … Michelle

De Week van … 

fotomichelle

Michelle Snaterse

De afgelopen periode is voor mijn gevoel zeer snel voorbij gegaan. De eerste cyclus met de Universitaire Studentenraad (USR)  is inmiddels afgerond, met de fractie van AKKUraatd hebben we inmiddels de eerste twee Campus Rondes gehad en zijn de voorbereidingen voor andere activiteiten alweer in volle gang. Het was een interessante, intensieve en leerzame periode. Dit is waar wij van de fractie naartoe gewerkt hebben vanaf het moment dat onze lijst bekend was. Het actief bezig zijn met actuele zaken die de studenten aangaan vind ik nog altijd fascinerend. Het samenwerken en overleggen met medewerkers van de Radboud Universiteit (RU)  is een reuze interessant toevoeging voor mij persoonlijk en de USR. Het is daarbij een hele andere manier van actief zijn naast mijn studie dan ik tot nog toe gedaan heb. 

Het was een nog redelijk rustige eerste cyclus wat ik niet zo heel erg vond, hierdoor kon ik wennen aan het vergaderleven. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel vergaderd in één periode, maar gelukkig vond ik het leuk en interessant dus dat maakt het allemaal wel wat makkelijker. Zelf zit ik in de commissies Informatie- en communicatietechnologie (ICT) en financiën (FIN) waar hele boeiende stukken voorbij komen zoals de Meerjaren Investerings-Plan (MIP). Ik vind het echt fascinerend om te zien hoever vooruit alles al is gepland en vaak ook nog tot in detail. Het voelt heel bijzonder om daar aan te kunnen bijdragen. 

Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig met de fractie van AKKUraatd. Als coördinator van de Campus Rondes ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van de Campus Rondes,  waar we  actief bezig zijn om de meningen van de studenten te verzamelen. Vervolgens bedenken we waar wij mee aan de slag kunnen gaan en hoe we het gaan aanpakken. Uit de eerste twee activiteiten hebben al veel goede input gekregen, daar zijn we dan ook zeer blij mee. Deze eerste cyclus beloofd veel goeds en ik kijk dan ook erg uit naar de rest van het jaar met de USR en AKKUraatd!