#11 Fleur van Zuijlen

Mijn naam is Fleur van Zuijlen,

ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar van de bacheloropleiding Geografie, Planologie en Milieu. Oorspronkelijk kom ik uit Hasselt (Overijssel), maar ik ben al zo’n 2,5 jaar woonachtig in het mooie Nijmegen. Ik zit helemaal op mijn plek hier; met veel sporten op het sportcentrum, wandelen, (online) borrels en af en toe wat studeren kom ik mijn tijd tegenwoordig door. Daarnaast verdien ik wat bij in één van de leukste horecazaken van Nijmegen.

In mijn eerste jaar ben ik mij al actief gaan inzetten voor de studievereniging van mijn opleiding. Dit jaar doe ik hier een bestuursjaar, waar ook veel tijd in gaat zitten. Gelukkig doe ik dit met heel veel plezier! Aankomend jaar hoop ik mij met net zoveel enthousiasme in te mogen zetten voor AKKUraatd, met mijn plek op de kieslijst! Ik kijk onwijs uit naar alle nieuwe ervaringen, uitdagingen en mensen. Ook vind ik het vet om bij te mogen dragen aan een gaaf verkiezingsprogramma, waarin ik mezelf voornamelijk hard wil maken voor meer stagemogelijkheden tijdens de studie en betere begeleiding voor eerstejaarsstudenten. Vind jij dit nou ook belangrijk? Stem daarom op mij tijdens de verkiezingsweek van 31 mei t/m 3 juni!


My name is Fleur van Zuijlen, I’m 20 years old and I’m currently in my third year of my bachelor’s in Geography, Planning and Environment. I’m originally from Hasselt (Overwijssel), but I have been living in Nijmegen for 2.5 years now. I really love it here: exercising at the sports centrum, going for walks, (online) drinks, and some studying all help me pass the time nowadays. Next to that, I make some money by working in one of the best bars in Nijmegen.

During my first year, I was already an active member of my programme’s study association.
This year, I’m a member of the board which takes up a lot of my time. Luckily, I really like doing it! In the upcoming year, I hope that I can take all this enthusiasm and dedicate myself to AKKUraatd with my spot on the electoral list. I’m looking forward to all the new experiences, challenges, and people. I also think it’s cool to be able to contribute to a fantastic election programme, as I’d like to work hard for more internship opportunities and improved guidance for first-year students during the study programme. Do you also agree that this is vital? Be sure to vote for me during the election week from 31 May until 3 June!