Fourth election day

De campagne is klaar! De vierde dag is voorbij, maar dat betekende niet dat de campaigners minder enthousiast waren. Het was een leuke, maar wel vermoeiende week, maar het was het allemaal waard! De campagnecommissie van AKKUraatd is ontzettend trots op de inzet en het enthousiasme van alle kandidaten en vrijwilligers.

Ondanks dat de meeste studenten die op de universiteit komen al gestemd hebben, hebben we nog een dagje campagne gevoerd. Deze laatste dag hebben voor de laatste keer met studenten gesproken over ons verkiezingsprogramma. Om 16.00 uur was het voor onze campagne op de faculteiten definitief klaar, maar de stembussen sluiten vannacht pas om 00.00 uur. Het is nu tijd om alles op te ruimen en te borrelen, om te vieren dat we een geslaagde week gehad hebben!

Morgen is het tijd voor de uitslagen van de verkiezingen. Dit is om 16.00 uur in het Cultuurcafé. We zijn heel erg benieuwd naar de uitslag en vinden het ontzettend spannend. Iedereen is van harte welkom!


That’s a wrap on our campaign! The fourth day has ended, but that doesn’t mean that our campaigners were any less enthusiastic. It was a fun yet tiring week, but it was all worth it! AKKUraatd’s campaign committee is extremely proud of all the effort and enthusiasm our candidates and volunteers put in.

Despite the fact that most students on campus have already voted, we still campaigned for one last time today. We spoke with students about our party program for the last time. At 16:00, it was time to end our campaign at all faculties, but the polls do not close until midnight tonight. Now, it’s time to clean everything up and have some drinks to celebrate this successful week!

Tomorrow, it is time for the election’s results. These will be annouced at 16:00 in the Cultuurcafé. We’re extremely curious about the results and we think it’s very exciting. Everyone is welcome to join us!