Jordy Davelaar nieuwe lijsttrekker AKKUraatd!

Na uitgebreide sollicitatiegesprekken en weken van overleg heeft AKKUraatd de kieslijst samengesteld. Deze lijst werd heel goed ontvangen in de Algemene Ledenvergadering van Studentenvakbond AKKU en is vervolgens unaniem goedgekeurd. Met trots presenteren wij onze lijst:

1. Jordy Davelaar – Natuur- en sterrenkunde
2. Sterre van den Berg – Psychologie
3. Ewoud Stütterheim – Engelse taal en cultuur
4. Bas Romeijn – Psychologie
5. Elske Tjepkema – Geschiedenis
6. Fedor Hageman – Geneeskunde
7. Anna Verhoek – Bestuurskunde
8. Guus Harden Rechtsgeleerdheid
9. Fenna van den Eerenbeemt – Pedagogische Wetenschappen
10. Valerie Richelle – Biologie
11. Nina den Elzen – Communicatie- en Informatiewetenschappen
12. Liza Boon – Politicologie
13. Wim Dijkshoorn – Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies
14. Klaasjan Boon – Biologie
15. Tijn van Lange – Filosofie

AKKUraatd is er voor alle studenten en dat is precies waar deze lijst voor staat. Alle faculteiten zijn present. Daarnaast hebben we veel ervaring in de lijst, zowel van assessoren, opleidingscommissies als facultaire studentenraden. Bovendien verdedigt deze lijst ook de studentenbesturen met onder andere Ovum Novum, MFVN en JFV. Huidig fractievoorzitter Huguette Poolen:  “Ik ben ontzettend trots op deze gevarieerde lijst. Het geeft een representatieve weerspiegeling van alle studenten op deze universiteit.”

De lijsttrekker van dit jaar is Jordy Davelaar: “Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar. We hebben een hele gemotiveerde en ervaren lijst die volgend jaar een constructieve bijdrage gaat leveren aan de universiteit. Zelf wil ik graag kijken hoe centrale diensten aansluiten op de wensen van studenten, om een voorbeeld te noemen: het Péage systeem. Ook wil ik verzekeren dat de aangekondigde nieuwe website een grote verbetering is. Ik wil niet meer hoeven te googelen naar het Reftermenu.”

De verkiezingen voor de Universitaire Studentenraad zullen dit jaar plaatsvinden van 21 tot 27 mei. Op dit moment werkt AKKUraatd aan het verkiezingsprogramma. Ook zijn de voorbereidingen voor de campagne al weer ruime tijd van start gegaan. Vernieuwing kenmerkt dit jaar AKKUraatd en dat zullen jullie ook zeker terug gaan zien in de komende campagneweek!

Voor een interview met Jordy, zie de website van de VOX.
Ook Nultweevier.nl bericht over de lijst van AKKUraatd!

Lijst2 png