#14 Maaike Horsselenberg

[For the English version, click here.]

Voor de mensen die mij nog nooit op de campus hebben zien ronddwalen: mijn naam is Maaike Horsselenberg. Ik ben 22 jaar en opgegroeid in het mooie Twente. Vier jaar geleden kwam ik voor het eerst naar Nijmegen en begon ik aan mijn bachelor Geschiedenis, maar momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Sociologie. Met grote affiniteit voor kunst en cultuur volg ik ook hier en daar vakken bij Kunstgeschiedenis en Algemene Cultuurwetenschappen.

Naast studeren zit ik verder ook niet echt stil. Vorig jaar was ik de secretaris van de studievereniging van sociologie waar ik momenteel nog plaats neem in zowel formele als informele commissies. Ook ben ik op het moment de penningmeester van het SOFv, een koepelorganisatie voor studieverenigingen. Hierbij heb ik natuurlijk al een beetje kunnen zien hoe het erop allemaal aan toe gaat op de universiteit.

Door deze ervaringen wilde ik eigenlijk steeds meer betekenen voor de universiteit en daarbij kwam ik ook steeds meer in contact met AKKUraatd. Ik weet zeker dat we met dit mooie team de goede punten van AKKUraatd weten te vertegenwoordigen en de universiteit een betere plek weten te maken voor iedereen! Zelf vind ik het erg belangrijk dat de universiteit een plek is waar iedereen kan studeren. Denk daarbij aan betere en meer werkplekken en aan een betere ondersteuning voor studenten die door allerlei redenen niet al hun tijd in de studie kunnen stoppen.

Als je nog vragen hebt, nodig me dan gewoon uit voor een kopje koffie in het Cutuurcafé!