#2 Sander van der Goes

[For the English version, click here.]

Hallo allemaal!

Ik ben Sander van der Goes en ben tweedejaars Geografie-, Planologie- en Milieu-student. Dit klinkt als een mond vol, maar eigenlijk houd ik me gewoon bezig met de ruimte om ons heen en hoe mensen ermee omgaan. In mijn studie ben ik met name geïnteresseerd in de facetten mobiliteit, economie en geopolitiek. Ik ben dan ook van plan om mij in mijn master te specialiseren in dit laatste.

Tevens ben ik dit jaar bestuurslid bij Studievereniging Mundus, waar ik verantwoordelijk ben voor de doorstroom van onze leden naar het werkveld en het contact met bedrijven en instanties. Naast mijn studie en bestuursactiviteiten houd ik ervan om lekker uitgebreid te koken en ben ik heel betrokken bij de politiek. Elke vrijdagmiddag staat dan ook de zender ‘Politiek 24’  aan op de buis.

De dingen die ik nu interessant vind en waar ik nu mee bezig ben, wil ik volgend jaar proberen door te zetten in de medezeggenschap. Ik vind het belangrijk dat alle delen van de campus toegankelijk en bereikbaar zijn en vind ik dat iedereen zich thuis moet voelen op de campus. Ook pleit ik voor een goede begeleiding richting het werkveld, waardoor studenten na hun studie meer baankans hebben.

Tot de campagne!