Gabriëlla Griffioen

Gabriëlla Griffioen

>>>>>[English version click here]<<<<

Mijn naam is Gabriëlla Griffioen, ik ben 20 jaar oud en momenteel derdejaars bestuurskunde student. Vorig jaar zat ik in het bestuur van studievereniging BOW als Commissaris Interne Betrekkingen en daardoor ben ik in contact gekomen met al het beleid van de universiteit. Ik ben spontaan, kritisch en heb een sterke mening. Deze eigenschappen wil ik zeker gebruiken bij AKKUraatd!

Zoals ik zei, ben ik een actieve student en ben ik op die manier geïnteresseerd geraakt in medezeggenschap. Ik merk vaak dat er nog op veel terreinen verbeterpunten zijn voor de universiteit. Een van die punten zijn de procedures voorafgaand aan een buitenlandverblijf. Ik ga het tweede semester naar Australië en ik ben erachter gekomen dat er veel bureaucratische rompslomp bij het proces komt kijken. Ik vind dat studenten moeten worden gesteund bij hun plannen in plaats van belemmerd, en dit geldt op alle terreinen waarop studenten zich willen ontplooien.

Dit jaar neem ik deel in zowel de activiteiten- als de PR-commissie. Ik ben verantwoordelijk voor de updates op de website en zal bij alle activiteiten aanwezig zijn en deze organiseren. Ik hoop je snel te zien bij een van onze activiteiten!

Heb jij vragen, opmerkingen of input voor Gabriëlla? Mail haar dan via gabriella@akkuraatd.nl

 

[Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma]