Lieve Heijsters

>>>>>[English version click here]<<<<

Lieve Heijsters

Mijn naam is Lieve Heijsters en dit jaar heb ik de eervolle taak om fractievoorzitter te zijn van de studentenfractie AKKUraatd. Ik loop inmiddels al vier jaar rond op de Radboud Universiteit en verbreed momenteel als socioloog mijn horizon bij de master Urban and Cultural Geography. Tijdens mijn bestuursjaar bij Den GWS heb ik veel mensen van buiten mijn studie leren kennen en veel geleerd over de universiteit brede medezeggenschap. Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met AKKUraatd. Een gezellige groep mensen, die durft kritisch te zijn en zich hard maakt om de universiteit waar mogelijk te verbeteren.  

In de Universitaire Studentenraad heb ik samen met Tessa, Fatbardha en Stijn namens AKKUraatd inspraak in het beleid van de universiteit. Daarbij streven we naar kwalitatief goed onderwijs, een studentenleven voor iedereen, een duurzame universiteit en een sterke medezeggenschap. Als fractievoorzitter heb ik daarbij in het bijzonder de taak om de stem van AKKUraatd te vertegenwoordigen. Daarnaast zorg ik ervoor dat de overige fractieleden op de hoogte zijn van wat er speelt en zal ik zo nu en dan te zien zijn in de media. 

Ik kijk er naar uit om komend jaar samen met de andere zestien fractieleden het verkiezingsprogramma waar te maken en zo ook zelf een bijdrage te leveren aan onze mooie universiteit.  

Heb jij vragen, opmerkingen of input voor Lieve? Mail haar dan via lieve@akkuraatd.nl

 

[Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma]