Quint Engelage

>>>>>[English version click here]<<<<

Quint Engelage

Beste lezer,

Dit jaar heb ik de eer me te mogen inzetten voor AKKUraatd en ga ik me, samen met de andere fractieleden, inzetten om de belangen van elke student behartigen. Ik mag echter al een beetje vooruit kijken en me richten op de volgende campagne waarin we de stijgende lijn gaan doorzetten. Naast de campagne ben ik bij AKKUraatd verantwoordelijk voor de sponsoring.

Buiten AKKUraatd houd ik me vooral bezig met het schrijven van mijn scriptie en het leggen van de laatste loodjes voor de 024Geschiedenis. Tijdens dit evenement, waarin de Nijmeegse geschiedenis in de spotlight staat, zal een tentoonstelling over de geluksmomenten van NEC getoond worden. Ik vind het leuk om het wetenschappelijke verhaal toegankelijk te maken voor het bredere publiek en daarmee interesse voor wetenschappelijke onderwerpen te vergroten. Een tentoonstelling mogen maken over NEC is dan ook fantastisch omdat de club in Nijmegen een begrip is en maar weinig mensen kennis hebben van de bredere context waarin de club opereert.

Iets soortgelijks is ook voor AKKUraatd een uitdaging. Hoe zorgen we ervoor dat de studenten op de hoogte blijven van hetgeen dat in de USR besproken wordt en welke invloed dat heeft? De medezeggenschap moet vaker in beeld blijven van de student dan die ene week eind mei. Ook zodat studenten zien dat verkiezingsprogramma’s geen lijstjes met loze beloften zijn maar daadwerkelijk worden gebruikt om punten aan te kaarten.

Heb jij vragen, opmerkingen of input voor Quint? Mail hem dan via quint@akkuraatd.nl

 

[Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma]