Willem Titulaer

>>>>>[English version click here]<<<<

Willem Titulaer

Mijn naam is Willem Titulaer, ik ben 20 jaar oud en derdejaars student Moleculaire Levenswetenschappen, ofja tegenwoordig Molecular Life Sciences (MLS). Ik zit op kamers in Nijmegen, doe aan Jiu Jitsu en speel al jaren piano. Buiten deze twee hobby’s heb ik een grote interesse voor medezeggenschap op verschillende niveaus. Vandaar dat ik niet alleen ondersteunend ben bij de AKKUraatd fractie, maar ook lid ben van de OLC van MLS. 

Waarom AKKUraatd? AKKUraatd is onderdeel van de Nijmeegse studentenvakbond AKKU. Dit houdt in dat AKKUraatd zich in een breder verband inzet voor de student, dan enkel via de USR. Zo onderhoudt AKKU een rechtswinkel waar studenten gratis juridisch advies kunnen krijgen. Zelf ben ik juist in aanraking gekomen met AKKUraatd, toen ik deze rechtshulp zocht bij de rechtswinkel van AKKU. Zij hebben mij ondersteund in mijn nog lopende zaak rondom een te hoge huur. Daardoor krijg ik mogelijk zo’n 800 euro aan teveel betaalde huur terug.

Met AKKUraatd hoop ik de medezeggenschap van studenten te versterken en het liefst om te zetten in Zeggenschap. Een van de concrete problemen die ik wil gaan aanpakken is de werkdruk die tegenwoordig op studenten ligt. Door het huidige klimaat wordt het steeds lastiger om aan zelfontwikkeling te doen naast de studie. Ik wil me ervoor inzetten dat dit verandert.

Heb jij vragen, opmerkingen of input voor Willem? Mail hem dan via willem@akkuraatd.nl

 

[Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma]