AKKUraatd is op zoek naar jou!

AKKUraatd is momenteel met 4 zetels vertegenwoordigd in de Universitaire Studentenraad (USR), de hoogste vorm van medezeggenschap op de Radboud Universiteit. De USR-leden worden ondersteund door een enthousiaste fractie. Jij kan komend jaar één van deze rollen vervullen! 

Waarom kiezen voor AKKUraatd?
Bij AKKUraatd werk je met een schat aan ervaring en een betrokken groep mensen die de studentenfractie al vele jaren kenmerken: al sinds 2002 zet AKKUraatd zich in om de studenten van de Radboud Universiteit te vertegenwoordigen. AKKUraatd gelooft dat een student alle vrijheid moet krijgen die hij of zij nodig heeft om zich te ontplooien. Deze overtuiging kun jij helpen uitdragen in zowel de fractie als in de USR. De sterke basis van AKKUraatd bewijst zich al jaren als een krachtig front in de USR.

AKKUraatd biedt…

  • Een platform om jouw idealen te verwezenlijken;
  • Een fractie met ervaring in de studentenpolitiek sinds 2002;
  • Een samenwerking met de Studentenvakbond AKKU en de Landelijke Studentenvakbond
  • Een grote fractie van 20 mensen die samen met jou aan de slag willen
  • Een gezellige groep met een hecht verenigingsgevoel;
  • Trainingen op het gebied van campagnevoeren en politiek.

Enthousiast?
Begin je al enthousiast te raken? Zo ja, kom dan op 23 januari (in E 1.14) en/of 28 januari (in E 3.01) om 12.15 uur naar de informatiebijeenkomst van AKKUraatd. Hier krijg je verder toelichting van de huidige fractieleden over wat AKKUraatd de beste fractie maakt en waarom een USR-jaar of fractiejaar in heel veel opzichten een verrijking is. 

Solliciteren!
Je kan voor vragen altijd terecht bij de fractie door een mailtje te sturen naar akkuraatd@akku.nu. Dan kun je een keer een kop koffie drinken met een fractielid of zelfs aanschuiven bij een fractievergadering! Ben je toch al overtuigd? Solliciteren kan door een mail te sturen naar socoakkuraatd@akku.nu. Vragen mogen hier natuurlijk ook altijd gesteld worden. In je sollicitatiebrief voor zowel lijsttrekker als lijstduwer zien we graag een CV, een motivatiebrief en telefoonnummer. De deadline om te solliciteren ligt op woensdagavond 6 februari om 23.59 uur.

De uitgebreide vacature is te vinden via deze link