Isa Corbeek

Isa Corbeek

Hallo leuke lezer! Ik ben Isa Corbeek, 21 jaarfotoisa (1) goede versie en geboren en getogen in het prachtige Nijmegen. Inmiddels ben ik derdejaars student Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies en volg ik ook een voorbereidende minor Politicologie. Dit jaar ben ik niet alleen fractie-lid van de leukste studentenpartij van Nijmegen, AKKUraatd, maar mag ik mezelf ook Vicevoorzitter van de Universitaire Studentenraad noemen. Ik vind het leuk en leerzaam om naast mijn studie actief te zijn. Zo heb ik al veel ervaring als vrijwilliger bij verschillende vrijwilligersorganisaties en ben ik vorig jaar bestuurslid Externe Betrekkingen geweest van Studievereniging Umoja.

Tijdens mijn bestuursjaar ben ik ook in contact gekomen met medezeggenschap en ben ik erachter gekomen dat we als studenten een belangrijke stem hebben die gebruikt moet worden. Ik ben van mening dat er nog veel te veranderen en verbeteren valt op onze universiteit en daarom heb ik ervoor gekozen om mezelf vol passie in te gaan zetten voor de medezeggenschap. AKKUraatd is voor mij de perfecte partij omdat de punten van AKKUraatd overeenkomen met mijn idealen en daarnaast is AKKUraatd ook heel toegankelijk en gezellig! Ik vind het belangrijk dat wij als studenten van de Radboud Universiteit  kwalitatief hoogstaand onderwijs krijgen en de medezeggenschap sterk is en goede trainingen krijgt. Daarnaast houdt academische vorming veel meer in dan enkel met je neus in de boeken zitten, dus vind ik het belangrijk dat de campus bruisend is.

En last but not least: ik ga me dit jaar inzetten voor een duurzamere universiteit, want de wereld moet duurzamer en de universiteit heeft daar een belangrijke voorbeeldfunctie in. Heb je vragen of ideeën? Spreek me gerust aan!