Iris Pieneman

>>>>>[English version click here]<<<<

Iris Pieneman

Ik ben Iris Pieneman, 21 jaartjes oud, studente Bestuurskunde en ik doe ook nog wat Politicologie en Filosofie erbij. Naast studeren heb ik mij de afgelopen jaren absoluut niet verveeld. Ik ben actief bij mijn studievereniging BOW en heb daar in ’15-’16 een bestuursjaar mogen doen. In dat jaar ben ik ook in aanraking gekomen met de medezeggenschap op onze universiteit. Ik heb mij toen aangesloten bij de fractie van AKKUraatd en ben een bestuursjaar gaan doen bij de koepelvereniging SOFv.

Na een jaar actief bezig te zijn geweest met medezeggenschap heb ik er nog steeds geen genoeg van, dus ik blijf nog een jaartje! Ook dit jaar wil ik graag de medezeggenschap nog meer op de agenda van studenten zetten. Mensen moeten het idee hebben dat hun mening wordt vertegenwoordigd op alle niveaus waarop dat kan op de RU. Mede met dit doel, organiseren we ook dit jaar weer de campusrondes. We laten ons twee keer per jaar op elke faculteit zien zodat mensen weten dat ze met hun problemen bij ons terecht kunnen. Als je wilt weten wanneer we bij jouw faculteit langskomen, volg ons dan op social media of kijk op www.akkuraatd.nl.

Ik hoop dit jaar weer met een heleboel mensen te kunnen spreken en veel interessante input te verkrijgen. Dus ben je geïnteresseerd in medezeggenschap of vind je dat er iets beter kan op de universiteit? Stuur dan een mailtje naar AKKUraatd of kom langs en spreek mij of een van de andere fractieleden gerust aan!

Heb jij vragen, opmerkingen of input voor Iris? Mail haar dan via iris@akkuraatd.nl

 

[Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma]