Berend Titulaer

>>>>>[English version click here]<<<<

Mijn naam is Berend Titulaer, ik ben 23 jaar oud en historicus. Ik woon in Nijmegen, game en lees veel en zet me graag in voor mijn medestudenten. Vorig jaar deed ik dat als vicevoorzitter van Studentenvakbond AKKU en nu doe ik dat onder andere als lid van AKKUraatd. Naast lid van de fractie zit ik ook nog in de werkgroep Huisvesting van de studentenvakbond. Daarbovenop ben ik dit jaar voorzitter van Stichting Huurteams Nijmegen, een organisatie die huurders bijstaan wanneer zij bijvoorbeeld te veel huur betalen. 

Ik zit bij AKKUraatd omdat ik het belangrijk vind om de belangen van de studenten verdedigen. AKKUraatd doet dit binnen het netwerk van de studentenvakbond en bijvoorbeeld de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) en weet daardoor veel meer te bereiken voor de Nijmeegse student dan andere studentenpartijen. Zo stonden ze enkele jaren geleden ook te demonstreren tegen het leenstelsel, dat ons allemaal honderden euro’s extra kost.

De principes van AKKUraatd zijn waarom ik de fractie wil ondersteunen. Vorig jaar zagen we wederom hoe AKKUraatd zijn rug recht hield toen ze tegen de begroting van de RU stemden. Die ruggegraat waardeer ik in een partij en ik zet me dus graag in om AKKUraatd weer een topjaar te bezorgen.

Heb jij vragen, opmerkingen of input voor Berend? Mail hem dan via berend@akkuraatd.nl

 

[Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma]