Niels Hoek

Niels Hoek

>>>>>[English version click here]<<<<

Mijn naam is Niels en ik ben 20 jaar. Ik kwam erachter hoe gezellig AKKUraatd wel niet is tijdens een karaokeborrel waar Cecile naar mij toe had gesleept. Daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor, want AKKUraatd zit vol met leuke mensen die niet bang zijn om in een aangeschoten toestand te discussiëren over van alles en nog wat. Ik ben dan ook blijven plakken, niet alleen om deze reden, maar ook omdat de speerpunten van AKKUraatd mijn eigen meningen goed weerspiegelen.

Ik ben tweedejaars rechtenstudent (ELS) aan de Radboud Universiteit, wat behoorlijk goed bevalt! Daarnaast geef ik Engelse les aan een club gezellige bejaarden en middelbare scholieren. De Engelse taal maakt de wereld een stuk kleiner waardoor je met veel meer mensen in contact kan komen met een andere achtergrond of cultuur. Wie weet dat ik daarom ook voor de Europese kant van het recht heb gekozen. Nederland is een prachtig land maar uiteindelijk toch wat aan de kleine kant (en iets te koud). Stiekem hoop ik ooit een keer als advocaat in het warme zuiden te belanden.

Maar, terug naar het heden, ik ben actief bij de JFV en zit ik sinds kort ook in de activiteitencommissie bij AKKUraatd. Ons doel is om AKKUraatd op de kaart te zetten, maar voornamelijk om leuke evenementen te organiseren voor alles en iedereen. Daar heb ik dan ook ontzettend veel zin in!  Daarnaast ben ik actief bij AKKU als rechtswinkelier, ook in je vrije tijd zwem je als jurist immers in de wettenbundels.

Voor de rest ben ik regelmatig in de stad te vinden (lees: metermaandag), maar ook gewoon in de UB. Als je me zoekt; ik heb een enorme koffieverslaving, dus ik ben altijd wel in de buurt te vinden van een van de vele koffiezetapparaten die onze universiteit rijk is. Zeg gerust een keer hoi!

Tot snel bij een willekeurig koffiezetapparaat!

Heb jij vragen, opmerkingen of input voor Niels? Mail hem dan via niels@akkuraatd.nl

 

[Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma]