#7 Vera van den Boer

Hallo hallo,

ik ben Vera, een 24 jarige medische biologie master student. Tijdens mijn bachelor was ik erg actief in de studievereniging BeeVee. Je kunt me daardoor kennen als de commissaris onderwijs en studiematerialen van het BeeVee bestuur in 2019. Daarnaast was ik lid van de Opleidingscommissie biowetenschappen 2019/2020. Dit jaar wil ik mijn passie voor de verbetering van het onderwijs en de stage begeleiding voort zitten binnen AKKUraatd. Naast educatie heb ik duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Aangezien dit belangrijke punten zijn binnen AKKUraatd, voelde ik me meteen thuis! In mijn vrije tijd zorg ik voor de jungle in mijn kamer, probeer ik mijn schilderkunsten te verbeteren of speel ik bordspellen met vrienden. Je kunt me altijd opzoeken om over het verkiezingsprogramma van AKKUraatd te praten of planten stekjes te ruilen, bijvoorbeeld tijdens een van mijn vele studeersessies in de library of science.


Hello Hello,

I’m Vera, a 24-year-old master’s student in Medical Biology. During my bachelor’s, I was an active member of study association BeeVee. Therefore, you may have seen me as the Commissioner Education and Study Materials of the BeeVee board in 2019. Otherwise, you can recognise me from the Programme Committee Biosciences 2019/2020. This year, I would like to continue my passion for improving education and internship coordination within AKKUraatd. Next to education, sustainability is something I hold very dear. Since education and sustainability are core values within AKKUraatd, I felt right at home.

 

In my spare time, I love taking care of my urban jungle, try painting, or play board games with friends. Feel free to contact me to talk about AKKUraatd’s election programme or to swap plant cuttings. I basically live in the Library of Science, so you can easily find me there!